Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 401
Wyjątkowy patent na pierś z kaczki. Dzięki długiemu gotowaniu w niskiej tempe...
Odsłon: 66
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 401
Wyjątkowy patent na pierś z kaczki. Dzięki długiemu gotowaniu w niskiej tempe...
Odsłon: 66
Składniki
Z filetu przygotowujemy 4 kawałki, każdy rozbijamy tłuczkiem, solimy, pieprzymy.
Ogórki, ser i szynkę kroimy w paseczki. Układamy na każdym kawałku mięsa.
Zwijamy w roladę, obtaczamy w mące, jajku i bułce tartej. Smażymy na oleju. Podajemy z surówką i ziemniakami. Smacznego!