Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniała i lekka przekąska
Filety rozciąć na pół, nie przecinając do końca, tak, aby uzyskać jak największe płaty. Każdy lekko rozbić. Posmarować twarogiem utartym ze szczypiorkiem, solą i pieprzem.
Na warstwie serka ułożyć plastry szynki. Zwinąć roladki. Spiąć wykałaczkami lub owiązać nicią. Obsmażyć na oliwie. Wyjąć, trzymać w cieple.
Na patelnię włożyć posiekaną cebulę z czosnkiem i paprykę pokrojoną w kostkę. Przyprawić ziołami prowansalskimi, solą i pieprzem. Podsmażyć mieszając.
Dodać pokrojone w kostkę pomidory (obrane ze skóry). Na wierzchu ułożyć roladki i gałązki rozmarynu. Podlać wodą i dusić pod przykrycim 30 min.
Roladki z mięsa wieprzowego z dodatkiem boczku, papryki i marynowanych piecza...
Odsłon: 2675
Makaron z warzywami i omletem oscypkowym w sosie orzechowo-sezamowym. Ogórki...
Odsłon: 178
Są to krokiety z farszem zrobionym z mrożonej mieszanki warzywnej do dań chiń...
Odsłon: 46
Fenomenalna tarta, sprawdzi się zarówno jako danie obiadowe dla całej rodziny...
Odsłon: 103
Szybka w przygotowaniu, idealna do zabrania do pracy.
Odsłon: 85
Jedna z moich ulubionych letnich sałatek do pracy, szybka w przygotowaniu i p...
Odsłon: 97
Makaron z warzywami i omletem oscypkowym w sosie orzechowo-sezamowym. Ogórki...
Odsłon: 178
Są to krokiety z farszem zrobionym z mrożonej mieszanki warzywnej do dań chiń...
Odsłon: 46
Fenomenalna tarta, sprawdzi się zarówno jako danie obiadowe dla całej rodziny...
Odsłon: 103
Szybka w przygotowaniu, idealna do zabrania do pracy.
Odsłon: 85
Jedna z moich ulubionych letnich sałatek do pracy, szybka w przygotowaniu i p...
Odsłon: 97
Składniki
Filety rozciąć na pół, nie przecinając do końca, tak, aby uzyskać jak największe płaty. Każdy lekko rozbić. Posmarować twarogiem utartym ze szczypiorkiem, solą i pieprzem.
Na warstwie serka ułożyć plastry szynki. Zwinąć roladki. Spiąć wykałaczkami lub owiązać nicią. Obsmażyć na oliwie. Wyjąć, trzymać w cieple.
Na patelnię włożyć posiekaną cebulę z czosnkiem i paprykę pokrojoną w kostkę. Przyprawić ziołami prowansalskimi, solą i pieprzem. Podsmażyć mieszając.
Dodać pokrojone w kostkę pomidory (obrane ze skóry). Na wierzchu ułożyć roladki i gałązki rozmarynu. Podlać wodą i dusić pod przykrycim 30 min.
Przepisy Przekąski
Przekąski
Tarta ze szparagami
Przekąski
roladki z szynki
Przekąski
Dietetyczne placuszki bez cukru
Przekąski
Bułeczki z ciasta francuskiego z borówkami.
Tarta ze szparagami
Bardzo prosta i szybka do przygotowania tarta na cieście francuskim. Polecam,...
Odsłon: 10
roladki z szynki
Przekąski na imprezę to nieodłączna część każdej zabawy. W trakcie imprez naj...
Odsłon: 37