Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szykuje się impreza sylwestrowa, a wy wciąż nie wiecie, czym zaskoczyć gości? Podajcie im te eleganckie roladki z szynki dojrzewającej. Pięknie się prezentują, a smakują równie dobrze.
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 123
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 1424
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 483
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15609
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 123
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 1424
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 483
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15609
Składniki
Ogórka obierz i pokrój w słupki o wysokości do trzech centymetrów. Pomidory przekrój na połówki. Kozi ser pokrój w słupki o podobnej wielkości, co ogórki.
Na rozłożony plaster szynki (w 1/3 jego długości) połóż ogórka lub pomidora i ser. Zacznij zwijać roladkę od brzegu, na którym jest nadzienie.
Gotowe roladki wyłóż na paterę, przyozdób świeżymi ziołami (np. koperkiem) i czerwonym pieprzem