Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Masa z twarogu, majonezu i szczypiorkiem, owinięta w szynkę drobiową , to wyjątkowo pyszna ozdoba nie tylko świątecznego stołu.
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 47
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 572
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2013
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4008
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 47
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 572
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2013
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4008
Składniki
1. Twaróg przekładamy do miski
2. Dokładamy posiekany szczypiorek, kostki knorr, majonez.
3. Wszystkie składniki dobrze wymieszać, żeby powstała jednolita masa. 4. Łyżeczką nakładamy masę na każdy plasterek szynki i ciasno zwijamy w rulon.
5. Każdy rulon przekroić na połowę i ułożyć na półmisku. 6. Szyneczki gotowe. 7. Smacznego.