Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Masa z twarogu, majonezu i szczypiorkiem, owinięta w szynkę drobiową , to wyjątkowo pyszna ozdoba nie tylko świątecznego stołu.
Młoda kapusta duszona z dodatkiem małych pomidorków, zaprawiona śmietaną z kl...
Odsłon: 77
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 92
Zachciało mi się ciasta z kremem. Zrobiłam najprostsze z możliwych. Biszkopt...
Odsłon: 40748
Młoda kapusta duszona z dodatkiem małych pomidorków, zaprawiona śmietaną z kl...
Odsłon: 77
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 92
Zachciało mi się ciasta z kremem. Zrobiłam najprostsze z możliwych. Biszkopt...
Odsłon: 40748
Składniki
1. Twaróg przekładamy do miski
2. Dokładamy posiekany szczypiorek, kostki knorr, majonez.
3. Wszystkie składniki dobrze wymieszać, żeby powstała jednolita masa. 4. Łyżeczką nakładamy masę na każdy plasterek szynki i ciasno zwijamy w rulon.
5. Każdy rulon przekroić na połowę i ułożyć na półmisku. 6. Szyneczki gotowe. 7. Smacznego.