Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Masa z twarogu, majonezu i szczypiorkiem, owinięta w szynkę drobiową , to wyjątkowo pyszna ozdoba nie tylko świątecznego stołu.
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 430
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 5447
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 430
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 5447
Składniki
1. Twaróg przekładamy do miski
2. Dokładamy posiekany szczypiorek, kostki knorr, majonez.
3. Wszystkie składniki dobrze wymieszać, żeby powstała jednolita masa. 4. Łyżeczką nakładamy masę na każdy plasterek szynki i ciasno zwijamy w rulon.
5. Każdy rulon przekroić na połowę i ułożyć na półmisku. 6. Szyneczki gotowe. 7. Smacznego.