Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
O matko jakie to pyszne, wykorzystajcie świeży szpinak!!! Ja robię w takiej wersji ale można dodać łososia wędzonego w plastrach.
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 473
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1816
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 374
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 473
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1816
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 374
Składniki
Sparzyć szpinak i przełożyć na rozgrzaną patelnie, podsmażyć łącznie z czosnkiem ja dodaję dużo, doprawić do smaku i dodać ser feta.
ostudzony farsz wykładamy na gotowe ciasto francuskie i zwijamy w roladę. Brzegi oraz wierzch ciasta smarujemy żółtkiem.
wstawiamy do rozgrzanego piekarnika ok 180 stopni na opakowaniu od ciasta francuskiego jest napisane i pieczemy 30-40 min. Podpowiedz ja do 20 min kroję roladę w plastry i wstawiam na kolejne 20 min. Życzę smacznego