Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie boczek, nie szynka, nie ser czy pieczarki ... tym razem to pierś kurczaka i ciasto francuskie stworzyły te pyszne rollsy no i nie mogło obejść się bez sosu czosnkowego :)
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 420266
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1700
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 119672
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 420266
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1700
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 119672
Składniki
Pierś kurczaka ścinamy z grubości i cienko rozbijamy Następnie rozkładamy ją na całej powierzchni ciasta francuskiego Przyprawiamy pieprzem, solą oraz papryką wędzoną ostrą lub słodką wedle uznania Całość zwijamy w roladę i kroimy w ok 1,5 cm plastry Każdy z rollsów wkładamy jedną stroną do miseczki z sezamem i układamy na blasze
Pieczemy w 170 oC przez ok 30-35 minut Podajemy z sosem czosnkowym