Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Będąc ostatnio w Pizza Hut zafascynowały mnie rollsy. Zaintrygowały mnie do tego stopnia, że jak najszybciej chciałam je zrobić po swojemu. Wyszło naprawdę smaczne i o dziwo, zapychające. Moja wersja różni się nieco od oryginału, bo zamiast sera cheddar dałam goudę i zamiast rozmarynu dałam zioła prowansalskie.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11623
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1252
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12209
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 2803
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11623
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1252
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12209
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 2803
Składniki
Kilka łyżek majonezu i musztardy razem wymieszać. Proporcje wedle uznania. Placki tortilli delikatnie przypiekamy na patelni, następnie ciepły placek smarujemy powstałym sosem, posypujemy startymi serami, układamy szynkę i znów posypujemy serami i dodatkowo jeszcze ziołami. Wszystko zawijamy w ciasny rulon i wkładamy do piekarnika. Zapiekamy 15 minut, w 200 stopniach, na termoobiegu. Jeżeli macie piekarnik bez termoobiegu temperaturę podkręćcie do 220 stopni. :) Podawać pokrojone na mniejsze kawałki, na gorąco z sosem majonezowo - musztardowym.