Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
warzywa na obiad lub ciepłą kolację :) lekko i smacznie
Dokładnie myję wszystkie warzywa.
Wodę w dużym garnku doprowadzam do wrzenia.
Od fasolki odcinam żyłki i gotuję 20 minut.
Od kalafiora odcinam głąb i gotuję 15 minut.
Od liści jarmużu odcinam żyłki i dorzucam do kalafiora na ostatnie 5 minut.
Układam wszystko na talerzu i dodaję łyżkę masło, by roztopiło się na gorących warzywach.
Przyprawy ? - niee... po co? tu jest tyle smaku i aromatu :)
Kaszę gryczaną w zasadzie jemy z mięsem i sosem, trudno ją sobie wyobrazić ty...
Odsłon: 1663
Składniki
Dokładnie myję wszystkie warzywa. Wodę w dużym garnku doprowadzam do wrzenia. Od fasolki odcinam żyłki i gotuję 20 minut. Od kalafiora odcinam głąb i gotuję 15 minut. Od liści jarmużu odcinam żyłki i dorzucam do kalafiora na ostatnie 5 minut. Układam wszystko na talerzu i dodaję łyżkę masło, by roztopiło się na gorących warzywach. Przyprawy ? - niee... po co? tu jest tyle smaku i aromatu :)
Przepisy Przekąski
Przekąski
Pomidory z mozzarellą z grilla
Przekąski
Szparagi w cieście francuskim
Przekąski
Soczysta grillowana karkówka
Przekąski
Szaszłyki drobiowe
Pomidory z mozzarellą z grilla
Podstawą udanego grilla są ciekawe i smakowite dodatki!
Odsłon: 39
Szparagi w cieście francuskim
Szukasz pomysłu na szparagi, jednak nie chcesz ich potraktować jako składnik...
Odsłon: 226