Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
warzywa na obiad lub ciepłą kolację :) lekko i smacznie
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 109
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 294
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1199
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 2145
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 25541
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 109
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 294
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1199
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 2145
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 25541
Składniki
Dokładnie myję wszystkie warzywa. Wodę w dużym garnku doprowadzam do wrzenia. Od fasolki odcinam żyłki i gotuję 20 minut. Od kalafiora odcinam głąb i gotuję 15 minut. Od liści jarmużu odcinam żyłki i dorzucam do kalafiora na ostatnie 5 minut. Układam wszystko na talerzu i dodaję łyżkę masło, by roztopiło się na gorących warzywach. Przyprawy ? - niee... po co? tu jest tyle smaku i aromatu :)