Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na pomysłową i prostą w przygotowaniu przekąskę.
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 58
Duszone żeberka podane z ziemniakami polanymi sosem oraz z marynowanymi ogórk...
Odsłon: 60
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 193
Jeśli lubicie pikle, powinniście koniecznie zrobić ogórki kanapkowe z tego pr...
Odsłon: 11025
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 58
Duszone żeberka podane z ziemniakami polanymi sosem oraz z marynowanymi ogórk...
Odsłon: 60
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 193
Jeśli lubicie pikle, powinniście koniecznie zrobić ogórki kanapkowe z tego pr...
Odsłon: 11025
Składniki
Ciasto francuskie kroimy w paski o szerokości 3 cm. Na każdym układamy plastry salami tak, aby zachodziły na siebie. posypujemy startym serem. Zwijamy w rulon, formując "róże".
Każdą "różę" wkładamy do otworów formy na muffiny.
Wstawiamy do piekarnika nagrzanego do 200 st. Pieczemy 20 min. Wyjmujemy i studzimy na kratce
"Róże" przekładamy na talerze i dekorujemy listkami natki pietruszki.