Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na pomysłową i prostą w przygotowaniu przekąskę.
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 751
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113287
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 1280
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 803
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 751
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113287
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 1280
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 803
Składniki
Ciasto francuskie kroimy w paski o szerokości 3 cm. Na każdym układamy plastry salami tak, aby zachodziły na siebie. posypujemy startym serem. Zwijamy w rulon, formując "róże".
Każdą "różę" wkładamy do otworów formy na muffiny.
Wstawiamy do piekarnika nagrzanego do 200 st. Pieczemy 20 min. Wyjmujemy i studzimy na kratce
"Róże" przekładamy na talerze i dekorujemy listkami natki pietruszki.