Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie na każdą okazję ,a szczególnie na karnawał
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2780
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1307
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 759
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 107
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2780
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1307
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 759
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 107
Składniki
Papryki drobno pokroić ,dodać drobno pokrojoną cebulę , ogorki konserwowe,oraz bardzo drobno pokrojony 1 filet śledziowy , szczypior wszystko bardzo dobrze wymieszać ,doprawić pieprzem ,dodać 2 lyżki oliwy ,lub majonezu
Filety solone lekko przepłukać ,odsączyć na papierowym ręczniku , skropić sokiem z cytryny ,posmarować oliwą i zostawić w lodówce na 30 minut .
Następnie filety rozlożyć na deseczce ,popieprzyć ,nakladac małe porcje przygotowanego farszu i zwijać w rożki ,spinając wykałaczką