Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie na każdą okazję ,a szczególnie na karnawał
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4842
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13150
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5774
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7386
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4842
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13150
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5774
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7386
Składniki
Papryki drobno pokroić ,dodać drobno pokrojoną cebulę , ogorki konserwowe,oraz bardzo drobno pokrojony 1 filet śledziowy , szczypior wszystko bardzo dobrze wymieszać ,doprawić pieprzem ,dodać 2 lyżki oliwy ,lub majonezu
Filety solone lekko przepłukać ,odsączyć na papierowym ręczniku , skropić sokiem z cytryny ,posmarować oliwą i zostawić w lodówce na 30 minut .
Następnie filety rozlożyć na deseczce ,popieprzyć ,nakladac małe porcje przygotowanego farszu i zwijać w rożki ,spinając wykałaczką