Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie na każdą okazję ,a szczególnie na karnawał
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 320
Rosół to tradycyjna polska zupa podawana z kluseczkami i makaronem. Kojarzy m...
Odsłon: 49
Krupnik najlepiej smakuje po długim spacerze. Cudownie rozgrzewa, syci i smak...
Odsłon: 78
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 58
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 320
Rosół to tradycyjna polska zupa podawana z kluseczkami i makaronem. Kojarzy m...
Odsłon: 49
Krupnik najlepiej smakuje po długim spacerze. Cudownie rozgrzewa, syci i smak...
Odsłon: 78
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 58
Składniki
Papryki drobno pokroić ,dodać drobno pokrojoną cebulę , ogorki konserwowe,oraz bardzo drobno pokrojony 1 filet śledziowy , szczypior wszystko bardzo dobrze wymieszać ,doprawić pieprzem ,dodać 2 lyżki oliwy ,lub majonezu
Filety solone lekko przepłukać ,odsączyć na papierowym ręczniku , skropić sokiem z cytryny ,posmarować oliwą i zostawić w lodówce na 30 minut .
Następnie filety rozlożyć na deseczce ,popieprzyć ,nakladac małe porcje przygotowanego farszu i zwijać w rożki ,spinając wykałaczką