Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Inne i nie nudne :D
Istnieje wiele sposobów na podanie kurczaka, innych niż kotlety. Poniżej pomy...
Odsłon: 330
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 382
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 125
Istnieje wiele sposobów na podanie kurczaka, innych niż kotlety. Poniżej pomy...
Odsłon: 330
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 382
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 125
Składniki
Wybrać jędrne truskawki, pokroić wzdłuż na połówki lub ćwiartki. Wrzucić na dobrze wypłukaną i osączoną rukolę. Dodać pokrojoną ostudzoną botwinkę. Zrobić sos i dokładnie wymieszać go na gładką, gęstą masę. Sałatę polać sosem tuż przed podaniem. Smacznego :D