Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Inne i nie nudne :D
W dawnych czasach kiedy nie było jeszcze supermarketów, a warzywa nie były og...
Odsłon: 52322
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 220
W dawnych czasach kiedy nie było jeszcze supermarketów, a warzywa nie były og...
Odsłon: 52322
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 220
Składniki
Wybrać jędrne truskawki, pokroić wzdłuż na połówki lub ćwiartki. Wrzucić na dobrze wypłukaną i osączoną rukolę. Dodać pokrojoną ostudzoną botwinkę. Zrobić sos i dokładnie wymieszać go na gładką, gęstą masę. Sałatę polać sosem tuż przed podaniem. Smacznego :D