Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
idealna przekąska dla głodomorów
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1003
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 128
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2179
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4193
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1003
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 128
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2179
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4193
Składniki
Każdy plaster salami nadziać kawałkiem sera, oliwką i pomidorem (pokrojonymi na mniejsze kawałki). Posypć bazylią . Zwinąć roladki.
Takie roladki zapiekamy ( grill lub kombiwar) do zezłocenia się salami.
Smacznego wcinania.