Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna a zarazem elegancka przekąska :-)
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 712
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8718
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3116
Polecam.
Odsłon: 1917
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 712
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8718
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3116
Polecam.
Odsłon: 1917
Składniki
Filety opłukać, pokroić na małe kawałki, oprószyć solą i pieprzem, następnie panierować w mące - usmażyć na silnie rozgrzanym oleju.
Cebulę posiekać, pozostałe warzywa zetrzeć na tarce. Cebule zeszklić na oleju, dodaćwarzywa, krótko je przesmażyć.
Przygotowanym bulionem (ok 0,5l) zalać warzywa. Dusić 10min, dodając koncentrat pomidorowy, sól, cukier, pieprz i pokrojoną natkę pietruszki.
Do garnka kłaść na przemian warstwę pasty warzywnej i ryb.
SMACZNEGO!!! :-)