Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna a zarazem elegancka przekąska :-)
Leśny mech z malinami to wilgotne zielone ciasto, które jest prawdziwą ucztą...
Odsłon: 8505
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 341
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 5169
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4917
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 45235
Leśny mech z malinami to wilgotne zielone ciasto, które jest prawdziwą ucztą...
Odsłon: 8505
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 341
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 5169
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4917
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 45235
Składniki
Filety opłukać, pokroić na małe kawałki, oprószyć solą i pieprzem, następnie panierować w mące - usmażyć na silnie rozgrzanym oleju.
Cebulę posiekać, pozostałe warzywa zetrzeć na tarce. Cebule zeszklić na oleju, dodaćwarzywa, krótko je przesmażyć.
Przygotowanym bulionem (ok 0,5l) zalać warzywa. Dusić 10min, dodając koncentrat pomidorowy, sól, cukier, pieprz i pokrojoną natkę pietruszki.
Do garnka kłaść na przemian warstwę pasty warzywnej i ryb.
SMACZNEGO!!! :-)