Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna a zarazem elegancka przekąska :-)
Polecam.
Odsłon: 244
Polecam. Każdy pomysł dobry na wykorzystanie tego co zostaje w lodówce.
Odsłon: 345
Leniwe kluski to kluski uwielbiane przez moją rodzinkę. Przepis na te kluski...
Odsłon: 686
Polecam.
Odsłon: 244
Polecam. Każdy pomysł dobry na wykorzystanie tego co zostaje w lodówce.
Odsłon: 345
Leniwe kluski to kluski uwielbiane przez moją rodzinkę. Przepis na te kluski...
Odsłon: 686
Składniki
Filety opłukać, pokroić na małe kawałki, oprószyć solą i pieprzem, następnie panierować w mące - usmażyć na silnie rozgrzanym oleju.
Cebulę posiekać, pozostałe warzywa zetrzeć na tarce. Cebule zeszklić na oleju, dodaćwarzywa, krótko je przesmażyć.
Przygotowanym bulionem (ok 0,5l) zalać warzywa. Dusić 10min, dodając koncentrat pomidorowy, sól, cukier, pieprz i pokrojoną natkę pietruszki.
Do garnka kłaść na przemian warstwę pasty warzywnej i ryb.
SMACZNEGO!!! :-)