Do góry

Przekąski Przepis na:

Ryba po grecku

Ryba po grecku

Autor:

Przepisów i artykułów: 10 Ocena: 1382

Dodano:

Odsłon: 8955

proste

Składniki

  • filety, 5
  • marchew, 4-5
  • pietruszka, 2
  • seler, 1
  • cebula, 2
  • lisc laurowy, 2-3
  • ziele angielskie, 2-3
  • przecier, 1 lyzka
  • sol
  • jajko, 1
  • bulka tarta
  • olej
5-6 os. 60 min średnie przystępne
Reklama
Reklama
Ryba po grecku

Przygotowanie

  1. Filety opanierowac w jajku i bulce nastepnie upiec na oleju. Marchew, pietruszke i seler zetrzec na tarce, cebule pokroic w kostke. Wszystko razem wymieszac posolic, dodac lisc laurowy i ziele angielskie. Dusic na malym ogniu az bedzie miekkie. Upieczone filety ulozyc w naczyniu a na gore wylozyc warzywa. SMACZNEGO!!

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń