Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 25825
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 2903
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1364
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 25825
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 2903
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1364
Składniki
Filety opanierowac w jajku i bulce nastepnie upiec na oleju. Marchew, pietruszke i seler zetrzec na tarce, cebule pokroic w kostke. Wszystko razem wymieszac posolic, dodac lisc laurowy i ziele angielskie. Dusic na malym ogniu az bedzie miekkie. Upieczone filety ulozyc w naczyniu a na gore wylozyc warzywa. SMACZNEGO!!