Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1977
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1656
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2700
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1977
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1656
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2700
Składniki
Filety opanierowac w jajku i bulce nastepnie upiec na oleju. Marchew, pietruszke i seler zetrzec na tarce, cebule pokroic w kostke. Wszystko razem wymieszac posolic, dodac lisc laurowy i ziele angielskie. Dusic na malym ogniu az bedzie miekkie. Upieczone filety ulozyc w naczyniu a na gore wylozyc warzywa. SMACZNEGO!!