Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rybę w warzywach zna każdy z nas, bo w takiej formie pojawia się na świątecznym/imieninowym stole. A co powiecie na rybę w leczo? Ja jestem na tak, jak dla mnie smakuje lepiej niż ta tradycyjna!
Filety kroimy na mniejsze kawałki, posypujemy obficie solą i pieprzem. Maczamy w jajku oraz w mące wymieszanej w bułką tartą. Smażymy na rozgrzanym oleju z dwóch stron. Odsączamy z nadmiaru tłuszczu wykładając na ręcznik papierowy.
Paprykę kroimy w paski, cebulę w kostkę. Marchew, pietruszkę i seler ścieramy na małych oczkach tarki. Podsmażamy na rozgrzanym oleju. Dodajemy, paprykę w proszku, liście laurowe, ziele angielskie, sól, pieprz i vegetę. Zalewamy szklanką wody. Dusimy do miękkości warzyw przez około 30 minut. Dodajemy koncentrat.
W dużej misce lub dwóch miejszych układamy warstwami rybę oraz leczo na przemian do wyczerpania składników.
To danie z pewnością przypadnie do gustu Twojej rodzinie i znajomym. Spróbuj!
Odsłon: 1512
Prosty i szybki przepis na ciasto na pizzę! Ja jako laik w pieczeniu i gotowa...
Odsłon: 48
Bardzo smaczne, proste i szybkie w przygotowaniu ciasto z jabłkami papierówka...
Odsłon: 10493
Sernik ma różne oblicza. Wolisz ten ciężki, wilgotny, lekko kwaskowy? Czy kre...
Odsłon: 376
Delikatne, mięciutkie, pachnące śliwką i marcepanem. Stary domowy przepis któ...
Odsłon: 119
Prosty i szybki przepis na ciasto na pizzę! Ja jako laik w pieczeniu i gotowa...
Odsłon: 48
Bardzo smaczne, proste i szybkie w przygotowaniu ciasto z jabłkami papierówka...
Odsłon: 10493
Sernik ma różne oblicza. Wolisz ten ciężki, wilgotny, lekko kwaskowy? Czy kre...
Odsłon: 376
Delikatne, mięciutkie, pachnące śliwką i marcepanem. Stary domowy przepis któ...
Odsłon: 119
Składniki
Filety kroimy na mniejsze kawałki, posypujemy obficie solą i pieprzem. Maczamy w jajku oraz w mące wymieszanej w bułką tartą. Smażymy na rozgrzanym oleju z dwóch stron. Odsączamy z nadmiaru tłuszczu wykładając na ręcznik papierowy.
Paprykę kroimy w paski, cebulę w kostkę. Marchew, pietruszkę i seler ścieramy na małych oczkach tarki. Podsmażamy na rozgrzanym oleju. Dodajemy, paprykę w proszku, liście laurowe, ziele angielskie, sól, pieprz i vegetę. Zalewamy szklanką wody. Dusimy do miękkości warzyw przez około 30 minut. Dodajemy koncentrat.
W dużej misce lub dwóch miejszych układamy warstwami rybę oraz leczo na przemian do wyczerpania składników.
Przepisy Przekąski
Przekąski
roladki z szynki
Przekąski
Dietetyczne placuszki bez cukru
Przekąski
Bułeczki z ciasta francuskiego z borówkami.
Przekąski
Smażone kwiaty z cukinii
roladki z szynki
Przekąski na imprezę to nieodłączna część każdej zabawy. W trakcie imprez naj...
Odsłon: 12
Dietetyczne placuszki bez cukru
Przepyszne i slodziutkie placuszki bez cukru
Odsłon: 20