Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Takie danie można podawać z ryżem lub kaszą. Jest proste i szybkie do przygot...
Odsłon: 174
Propozycja na przekąskę lub danie główne, które można podać z frytkami lub ry...
Odsłon: 15552
Omlet to sposób na pyszne i sycące śniadanie, które doda nam energii na cały...
Odsłon: 177
Pieczona marchewka i pasternak to część tzw. roast dinner w Anglii, który skł...
Odsłon: 115
Takie danie można podawać z ryżem lub kaszą. Jest proste i szybkie do przygot...
Odsłon: 174
Propozycja na przekąskę lub danie główne, które można podać z frytkami lub ry...
Odsłon: 15552
Omlet to sposób na pyszne i sycące śniadanie, które doda nam energii na cały...
Odsłon: 177
Pieczona marchewka i pasternak to część tzw. roast dinner w Anglii, który skł...
Odsłon: 115
Składniki
Filety pokroić na kawałki,oprószyć solą.Obtaczać w mące i smażyć na złoty kolor.Wszystkie składniki zalewy wymieszać w rondelku i zagotować.Cebulę i ogórki pokroić w kosteczkę.W głębszym naczyniu układać warstwami rybę,ogórki,cebulę itd.Na samej górze powinna być cebula.Następnie zalać gorącą zalewą i odstawić do ostygnięcia.Schłodzić mocno w lodówce i podawać.