Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
filety rybne w jabłkowej pierzynce z majerankiem... znakomite...
Dziś przychodzę do Was z propozycją na ciasto, które uwielbiam. Ciasto jest k...
Odsłon: 186
Coś mocnego zawsze się przydaje w domu nawet wtedy gdy nie mamy imprezy. Te p...
Odsłon: 37
Szybka sałatka którą przygotujesz w kilka chwil idealna do obiadu lub na kola...
Odsłon: 48
Propozycja na szybki i smaczny deser, który przygotujesz w kilka minut.
Odsłon: 98
Większość z nas uwielbia ciasta z kruszonką, dzięki niej każde ciasto i deser...
Odsłon: 144
Dziś przychodzę do Was z propozycją na ciasto, które uwielbiam. Ciasto jest k...
Odsłon: 186
Coś mocnego zawsze się przydaje w domu nawet wtedy gdy nie mamy imprezy. Te p...
Odsłon: 37
Szybka sałatka którą przygotujesz w kilka chwil idealna do obiadu lub na kola...
Odsłon: 48
Propozycja na szybki i smaczny deser, który przygotujesz w kilka minut.
Odsłon: 98
Większość z nas uwielbia ciasta z kruszonką, dzięki niej każde ciasto i deser...
Odsłon: 144
Składniki
filety rybne odmrozić, doprawić przyprawą do ryb, usmażyć w mące na patelni. Ceblę pokroić i zeszklić na patelni. Jabłka obrać, pokroić na małe kawałki, obtoczyć w majeranku (ilość majeranku wg uznania). Masło starkować na wióry.
w żaroodpornym naczyniu układać rybę, na to poprószyć wióry masła, potem cebulę i jabłka. Tak samo postąpić z kolejną warstwą.
podpiec w piekarniku, aż jabłka zrobią się miękkie.
podawać na ciepło. smacznego