Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
filety rybne w jabłkowej pierzynce z majerankiem... znakomite...
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 424
Przepis dnia
To najprostszy na świecie przepis na babeczki kakaowe. Mimo iż są proste i sz...
Odsłon: 283
Kawa pobudza ciało i umysł. Przygotowana w ten sposób rozgrzewa, pomaga przy...
Odsłon: 40
Bardzo szybka i zdrowa sałatka pomidorowa do potraw z grilla, burgerów lub do...
Odsłon: 752
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 162
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 48
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 424
Przepis dnia
To najprostszy na świecie przepis na babeczki kakaowe. Mimo iż są proste i sz...
Odsłon: 283
Kawa pobudza ciało i umysł. Przygotowana w ten sposób rozgrzewa, pomaga przy...
Odsłon: 40
Bardzo szybka i zdrowa sałatka pomidorowa do potraw z grilla, burgerów lub do...
Odsłon: 752
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 162
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 48
Składniki
filety rybne odmrozić, doprawić przyprawą do ryb, usmażyć w mące na patelni. Ceblę pokroić i zeszklić na patelni. Jabłka obrać, pokroić na małe kawałki, obtoczyć w majeranku (ilość majeranku wg uznania). Masło starkować na wióry.
w żaroodpornym naczyniu układać rybę, na to poprószyć wióry masła, potem cebulę i jabłka. Tak samo postąpić z kolejną warstwą.
podpiec w piekarniku, aż jabłka zrobią się miękkie.
podawać na ciepło. smacznego