Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekkie i chrupiące. Pyszne z cukrem pudrem, syropem klonowym lub innymi ulubi...
Odsłon: 125
Pomysł na letni obiad do przygotowania w kilka minut. Ziemniaczki, śmietanka...
Odsłon: 63
Polecam.
Odsłon: 703
Lekkie i chrupiące. Pyszne z cukrem pudrem, syropem klonowym lub innymi ulubi...
Odsłon: 125
Pomysł na letni obiad do przygotowania w kilka minut. Ziemniaczki, śmietanka...
Odsłon: 63
Polecam.
Odsłon: 703
Składniki
ugutować ryż w lekko osolonej wodzie. wypłukać go i odcedzić , jabłka obrać i zetrzeć na grubej tarce, a następnie wysmarować naczynie masłem obsypać bułką tartą, dać połowę ryżu na to porzucać płatki masła. dać połowę startych jabłek.przygnieść to z wierzchu ręką, posypać cukrem, cynamonem. czynność powturzyć i okryć naczenie folią aluminiową , piec ok 1,5 godziny