Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Brukiew jest idealna dla osób dbających o kondycję skóry, włosów i paznokci....
Odsłon: 122
Włoski smakołyki, a smaki w sumie polskie.
Odsłon: 86
Przepis na puszyste naleśniki ze słodkim farszem z orzechów i rodzynek polane...
Odsłon: 606
Faworki, nazywane także chrustem, to słodki przysmak, którego nie może zabrak...
Odsłon: 5451
Brukiew jest idealna dla osób dbających o kondycję skóry, włosów i paznokci....
Odsłon: 122
Włoski smakołyki, a smaki w sumie polskie.
Odsłon: 86
Przepis na puszyste naleśniki ze słodkim farszem z orzechów i rodzynek polane...
Odsłon: 606
Faworki, nazywane także chrustem, to słodki przysmak, którego nie może zabrak...
Odsłon: 5451
Składniki
Wodę zagotować z octem, cukrem, solą i zielem angielskim, pieprzem , listkiem laurowym. Wystudzić, przecedzić. Rzodkiewki oczyścić, umyć i pokroić każdą na cztery części. Na dno słoika ułożyć zwinięte gałązki koperku i natki. Włożyć pokrojone rzodkiewki i obrane ząbki czosnku. Zalać marynatą i wstawić do lodówki. Rzodkiewki można podawać następnego dnia. Wykładać do salaterki. Pomieszać z olejem i koperkiem. Smacznego.