Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna, szybka i do tego dość tania, bo jest jej dużo
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 1262
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1086
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2146
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 1262
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1086
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2146
Składniki
Pieczarki umyć i pokroić na dużą kostkę (ja kroję na 6 części). Usmażyć do czasu, aż zmiękną i się zrumienią. Odstawić do ostygnięcia.
Pora pokroić w paski lub kostkę i sparzyć je gorącą wodą, aby nie były ostre. Przelać je zimna wodą. Odstawić, aby odciekła woda.
Marchewkę zetrzeć na grubym tarku, ogórki pokroić w kostkę, cebulę pokroić w paski.
Kukurydzę, groszek oraz resztę składników wymieszać w misce z majonezem, solą i pieprzem.
Życzę smacznego