Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wielbiciele powinni być zadowoleni :)
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 452
Obiecuje Ci, że po przygotowaniu w domu tego kapslona zrezygnujesz z tych na...
Odsłon: 1107
Od pewnego czasu kwitnie moda na dubajskie słodycze z pastą pistacjową na baz...
Odsłon: 5817
Ten przepis na kaczkę z frytkownicy beztłuszczowej pozwala przyrządzić wykwin...
Odsłon: 1133
Bigos można przygotować w wersji „na bogato”, poświęcając mu nawet kilka godz...
Odsłon: 1203
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 452
Obiecuje Ci, że po przygotowaniu w domu tego kapslona zrezygnujesz z tych na...
Odsłon: 1107
Od pewnego czasu kwitnie moda na dubajskie słodycze z pastą pistacjową na baz...
Odsłon: 5817
Ten przepis na kaczkę z frytkownicy beztłuszczowej pozwala przyrządzić wykwin...
Odsłon: 1133
Bigos można przygotować w wersji „na bogato”, poświęcając mu nawet kilka godz...
Odsłon: 1203
Składniki
Sos : połączyłem sok z limonki, starty imbir, sok z imbiru. Dodałem posiekaną dymkę, zmiażdżony czosnek oraz oliwę. Odstawiłem do lodówki do schłodzenia. Paluszki surimi pokroiłem w plastry, melon w grubą zapałkę, a marynowany imbir w drobne paski. Wymieszałem w salaterce wszystkie składniki sałatki. Przybrałem ją posiekaną miętą i kolendrą, pokrojonymi listkami limonki, wiórkami kokosowymi. Polałem przygotowanym sosem.