Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wielbiciele powinni być zadowoleni :)
Od pewnego czasu kwitnie moda na dubajskie słodycze z pastą pistacjową na baz...
Odsłon: 5803
Ten przepis na kaczkę z frytkownicy beztłuszczowej pozwala przyrządzić wykwin...
Odsłon: 1131
Bigos można przygotować w wersji „na bogato”, poświęcając mu nawet kilka godz...
Odsłon: 1193
Od pewnego czasu kwitnie moda na dubajskie słodycze z pastą pistacjową na baz...
Odsłon: 5803
Ten przepis na kaczkę z frytkownicy beztłuszczowej pozwala przyrządzić wykwin...
Odsłon: 1131
Bigos można przygotować w wersji „na bogato”, poświęcając mu nawet kilka godz...
Odsłon: 1193
Składniki
Sos : połączyłem sok z limonki, starty imbir, sok z imbiru. Dodałem posiekaną dymkę, zmiażdżony czosnek oraz oliwę. Odstawiłem do lodówki do schłodzenia. Paluszki surimi pokroiłem w plastry, melon w grubą zapałkę, a marynowany imbir w drobne paski. Wymieszałem w salaterce wszystkie składniki sałatki. Przybrałem ją posiekaną miętą i kolendrą, pokrojonymi listkami limonki, wiórkami kokosowymi. Polałem przygotowanym sosem.