Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wielbiciele powinni być zadowoleni :)
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 76
Dziś do pracy.
Odsłon: 100
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 78
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15377
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 288
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 76
Dziś do pracy.
Odsłon: 100
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 78
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15377
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 288
Składniki
Sos : połączyłem sok z limonki, starty imbir, sok z imbiru. Dodałem posiekaną dymkę, zmiażdżony czosnek oraz oliwę. Odstawiłem do lodówki do schłodzenia. Paluszki surimi pokroiłem w plastry, melon w grubą zapałkę, a marynowany imbir w drobne paski. Wymieszałem w salaterce wszystkie składniki sałatki. Przybrałem ją posiekaną miętą i kolendrą, pokrojonymi listkami limonki, wiórkami kokosowymi. Polałem przygotowanym sosem.