Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczne danie i szybkie w przygotowaniu.
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414500
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2321
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414500
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2321
Składniki
Szparagi obrać i ugotować we wrzącej wodzie z dodatkiem soli, cukru i połowy cytryny, schłodzić w zimnej wodzie.
Szparagi wyjąć, osuszyć, po odkrojeniu twardych końcówek pokroić na części.
Jajka ugotować na twardo i po ostudzeniu pokroić w kostkę.
Szynkę pokroić w kostkę.
Wszystkie składniki sałatki połączyć i doprawić solą i pieprzem.
Udekorować plastrami ogórka.