Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczne danie i szybkie w przygotowaniu.
Przepisy siostry Anastazji królują w wielu polskich domach. To dopracowane re...
Odsłon: 88475
Placki z cukinii po turecku wyróżniają się sporą ilością świeżego szczypiorku...
Odsłon: 11749
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 1869
Przepisy siostry Anastazji królują w wielu polskich domach. To dopracowane re...
Odsłon: 88475
Placki z cukinii po turecku wyróżniają się sporą ilością świeżego szczypiorku...
Odsłon: 11749
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 1869
Składniki
Szparagi obrać i ugotować we wrzącej wodzie z dodatkiem soli, cukru i połowy cytryny, schłodzić w zimnej wodzie.
Szparagi wyjąć, osuszyć, po odkrojeniu twardych końcówek pokroić na części.
Jajka ugotować na twardo i po ostudzeniu pokroić w kostkę.
Szynkę pokroić w kostkę.
Wszystkie składniki sałatki połączyć i doprawić solą i pieprzem.
Udekorować plastrami ogórka.