Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczne danie i szybkie w przygotowaniu.
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1651
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 953
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1651
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 953
Składniki
Szparagi obrać i ugotować we wrzącej wodzie z dodatkiem soli, cukru i połowy cytryny, schłodzić w zimnej wodzie.
Szparagi wyjąć, osuszyć, po odkrojeniu twardych końcówek pokroić na części.
Jajka ugotować na twardo i po ostudzeniu pokroić w kostkę.
Szynkę pokroić w kostkę.
Wszystkie składniki sałatki połączyć i doprawić solą i pieprzem.
Udekorować plastrami ogórka.