Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Energia: 492 kcal Węglowodany: 52 g Tłuszcz: 22 g Białko: 17 g
Karkówka na grilla dobrze zamarynowana to połowa sukcesu. Marynata nadaje mię...
Odsłon: 781
To smaczny, tradycyjny polski obiad. Gołąbki, bo o nich mowa, najlepiej smaku...
Odsłon: 86
Idealny placek na każdą porę roku - do jego przygotowania można wykorzystać d...
Odsłon: 874
Przepis dnia
Szaszłyki z piersi kurczaka smażone z dużą ilością cebuli. Przyrządzimy je na...
Odsłon: 376
Ciasteczka pistacjawe z pistacjami i gorzką czekoladą. Dodałam także herbatę...
Odsłon: 2130
Karkówka na grilla dobrze zamarynowana to połowa sukcesu. Marynata nadaje mię...
Odsłon: 781
To smaczny, tradycyjny polski obiad. Gołąbki, bo o nich mowa, najlepiej smaku...
Odsłon: 86
Idealny placek na każdą porę roku - do jego przygotowania można wykorzystać d...
Odsłon: 874
Przepis dnia
Szaszłyki z piersi kurczaka smażone z dużą ilością cebuli. Przyrządzimy je na...
Odsłon: 376
Ciasteczka pistacjawe z pistacjami i gorzką czekoladą. Dodałam także herbatę...
Odsłon: 2130
Składniki
1. Ciecierzycę odsącz z zalewy. 2. Ogórka pokrój w kostkę, kukurydzę odcedź i wypłucz pod bieżącą wodą, sałatę umyj i podziel na mniejsze kawałki. 3. W miseczce zmieszaj ze sobą oliwę z oliwek, ocet sól i pieprz. 4. Wymieszaj ze sobą pokrojonego ogórka, sałatę, ciecierzycę i kukurydzę. 5. Całość skrop przygotowanym dressingiem i posyp osiekanymi migdałami. Sałatkę podawaj z pieczywem.