Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smakuje wybornie.
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 82
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 143
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 82
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 143
Składniki
Wykonanie: Makaron ugotować zgodnie z opisem na opakowani, zahartować i dobrze odcedzić. Mięso pokroić w kostkę, smażyć na oleju do miękkości z dodatkiem maggi. Pod koniec smażenia posypać papryką słodką mieloną i lekko posolić i jeszcze chwilę smażyć. Po usmażeniu dobrze ostudzić. Ogórki, paprykę, jabłko pokroić w drobną kostkę. Wszystkie przygotowane składniki na sałatkę razem połączyć (kukurydzę dobrze odsączyć), dodać majonez, przyprawić pieprzem do smaku i dokładnie wymieszać, posypać posiekanym szczypiorkiem.