Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
czasochłonne jest grillowanie cukinii.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7868
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 296
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3102
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 592
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7868
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 296
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3102
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 592
Składniki
Cukinię pokroić w cienkie paski (najlepiej przy użyciu obieraczki do warzyw), oprószyć solą, skropić oliwą z oliwek i ułożyć na patelni grillowej. Grillować 2-3 minuty.
Miód, sok z cytryny i wyciśnięty przez praskę czosnek wlać do miseczki . Dodać oliwę z oliwek,przyprawy i połączyć składniki.
Fetę pokroić w kostkę, dodać do cukinii,dodać sos.drobno pokrojone pomidory i sałatę.Wymieszać.