Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Syte i smaczne danie na przekąskę lub obiad.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5627
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 937
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 241
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 28096
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 68
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5627
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 937
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 241
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 28096
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 68
Składniki
Wykonanie: Bułkę namoczyć, dobrze odcisnąć, wymieszać z mięsem, startą cebulą, jajkiem, musztardą i przyprawami do smaku. Z przygotowanej masy formować małe klopsiki i ugotować w osolonej wodzie. Dip: Ser zetrzeć, wymieszać z jogurtem, roztartym z solą czosnkiem, drobno posiekaną natką pietruszki i dokładnie wymieszać. Paprykę oczyścić i pokroić w cienkie paski, wymieszać z pokrojoną cebulą sałatkową, obranym startym ogórkiem. Następnie z porwaną sałatą lodową, ułożyć na półmisku, na wierzch położyć klopsiki i polać przygotowanym dipem i podawać