Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Syte i smaczne danie na przekąskę lub obiad.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113065
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 451
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 793
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 592
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113065
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 451
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 793
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 592
Składniki
Wykonanie: Bułkę namoczyć, dobrze odcisnąć, wymieszać z mięsem, startą cebulą, jajkiem, musztardą i przyprawami do smaku. Z przygotowanej masy formować małe klopsiki i ugotować w osolonej wodzie. Dip: Ser zetrzeć, wymieszać z jogurtem, roztartym z solą czosnkiem, drobno posiekaną natką pietruszki i dokładnie wymieszać. Paprykę oczyścić i pokroić w cienkie paski, wymieszać z pokrojoną cebulą sałatkową, obranym startym ogórkiem. Następnie z porwaną sałatą lodową, ułożyć na półmisku, na wierzch położyć klopsiki i polać przygotowanym dipem i podawać