Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla miłośników marynowanych grzybków
Dwa hity, Murzynek i Izaura, przy jednym ucieraniu ciasta. Kochaliśmy je za...
Odsłon: 6916
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5149
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2157
Dwa hity, Murzynek i Izaura, przy jednym ucieraniu ciasta. Kochaliśmy je za...
Odsłon: 6916
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5149
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2157
Składniki
Ziemniaki ugotować w łupinach,ostudzić i obrać.
Kapustę pokroić w paski,cebulę w ćwierćplasterki a ziemniaki,ogórki i grzybki w kostkę.
Wszystkie składniki wymieszać,posypać łyżeczką cukru i odstawić na ok 3-5 min.Następnie dołożyć majonez wg uznania (ja daję tylko tyle by połączył składniki) i doprawić pieprzem i solą.Jeszcze raz wymieszać i schłodzić ok godziny w lodówce,smacznego:)