Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
sałatka przywieziona z Francji ale trochę spolszczona
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3601
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 616
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3781
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 349
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 635
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3601
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 616
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3781
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 349
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 635
Składniki
paluszki krabowe odrobinę rozmrozić, drobno pokroić. Awokado obrać, wyjąć pestkę i pokroić w drobną kostkę, skropić cytryną. Paluszki krabowe, pokrojone awokado, majonez, czosnek wyciśnięty przez praskę wymieszać, przyprawić do smaku solą i pieprzem i gotowe. Wyprobowane i smaczne.