Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
sałatka przywieziona z Francji ale trochę spolszczona
Przepis tradycyjny na pysznego , o chrupiącej skórce pstrąga, pieczonego w ca...
Odsłon: 439
Twarogowe ciasteczka z cukrem - tylko 4 składniki
Odsłon: 109
Bezglutenowy piernik z dodatkiem mąki kukurydzianej i owsianej wcale nie trac...
Odsłon: 5471
Prosty, szybki obiad - ulubiony makaron, pieczarki i pyszny sos na bazie kwaś...
Odsłon: 1082
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 426
Dzisiaj zapraszam na sernik „Plaster miodu”, czyli ciasto bez pieczenia o del...
Odsłon: 1145
Przepis tradycyjny na pysznego , o chrupiącej skórce pstrąga, pieczonego w ca...
Odsłon: 439
Twarogowe ciasteczka z cukrem - tylko 4 składniki
Odsłon: 109
Bezglutenowy piernik z dodatkiem mąki kukurydzianej i owsianej wcale nie trac...
Odsłon: 5471
Prosty, szybki obiad - ulubiony makaron, pieczarki i pyszny sos na bazie kwaś...
Odsłon: 1082
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 426
Dzisiaj zapraszam na sernik „Plaster miodu”, czyli ciasto bez pieczenia o del...
Odsłon: 1145
Składniki
paluszki krabowe odrobinę rozmrozić, drobno pokroić. Awokado obrać, wyjąć pestkę i pokroić w drobną kostkę, skropić cytryną. Paluszki krabowe, pokrojone awokado, majonez, czosnek wyciśnięty przez praskę wymieszać, przyprawić do smaku solą i pieprzem i gotowe. Wyprobowane i smaczne.