Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatna sałatka na śniadanie.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34171
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1383
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113610
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34171
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1383
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113610
Składniki
Wykonanie: Ryż ugotować na sypko w dużej ilości wody i przelać na sicie zimną wodą. Obrane jabłka i orzechy pokroić w drobną kostkę, po czym połączyć z ryżem. Dodać posiekaną natkę pietruszki, wymieszać z majonezem, przyprawić do smaku cukrem, pieprzem i solą, dokładnie wymieszać, schłodzić w lodówce i podawać do kanapek.