Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatna sałatka na śniadanie.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 112880
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 173
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 397
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 420
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 754
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 112880
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 173
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 397
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 420
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 754
Składniki
Wykonanie: Ryż ugotować na sypko w dużej ilości wody i przelać na sicie zimną wodą. Obrane jabłka i orzechy pokroić w drobną kostkę, po czym połączyć z ryżem. Dodać posiekaną natkę pietruszki, wymieszać z majonezem, przyprawić do smaku cukrem, pieprzem i solą, dokładnie wymieszać, schłodzić w lodówce i podawać do kanapek.