Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatna sałatka na śniadanie.
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3330
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 85
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 822
Bardzo proste w przygotowaniu śledzie, przy czym są pyszne. Po tygodniu w lod...
Odsłon: 81
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 209
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3330
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 85
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 822
Bardzo proste w przygotowaniu śledzie, przy czym są pyszne. Po tygodniu w lod...
Odsłon: 81
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 209
Składniki
Wykonanie: Ryż ugotować na sypko w dużej ilości wody i przelać na sicie zimną wodą. Obrane jabłka i orzechy pokroić w drobną kostkę, po czym połączyć z ryżem. Dodać posiekaną natkę pietruszki, wymieszać z majonezem, przyprawić do smaku cukrem, pieprzem i solą, dokładnie wymieszać, schłodzić w lodówce i podawać do kanapek.