Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
okazuje się, że szpinak bardzo lubi pomidorki :)
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 300
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1641
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 300
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1641
Składniki
Przygotować dip: musztardę, sól, oliwę i ze 2 łyżki wody wymieszać szybkim ruchem (ja to robię w małym zakręconym słoiczku-trzepiąc nim)
Zalać dobrem przygotowanym w pkt.1 wszystkie składniki i wymieszać. Sałatka gotowa.
Dla nadania sałatce chrupkości posypałam ją uprażonymi na suchej patelni ziarnami słonecznika i otrębami.