Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
okazuje się, że szpinak bardzo lubi pomidorki :)
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 972
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 823
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12574
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 972
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 823
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12574
Składniki
Przygotować dip: musztardę, sól, oliwę i ze 2 łyżki wody wymieszać szybkim ruchem (ja to robię w małym zakręconym słoiczku-trzepiąc nim)
Zalać dobrem przygotowanym w pkt.1 wszystkie składniki i wymieszać. Sałatka gotowa.
Dla nadania sałatce chrupkości posypałam ją uprażonymi na suchej patelni ziarnami słonecznika i otrębami.