Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
okazuje się, że szpinak bardzo lubi pomidorki :)
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11219
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4930
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1104
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9748
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1450
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11219
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4930
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1104
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9748
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1450
Składniki
Przygotować dip: musztardę, sól, oliwę i ze 2 łyżki wody wymieszać szybkim ruchem (ja to robię w małym zakręconym słoiczku-trzepiąc nim)
Zalać dobrem przygotowanym w pkt.1 wszystkie składniki i wymieszać. Sałatka gotowa.
Dla nadania sałatce chrupkości posypałam ją uprażonymi na suchej patelni ziarnami słonecznika i otrębami.