Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
okazuje się, że szpinak bardzo lubi pomidorki :)
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 28767
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 2188
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 28767
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 2188
Składniki
Przygotować dip: musztardę, sól, oliwę i ze 2 łyżki wody wymieszać szybkim ruchem (ja to robię w małym zakręconym słoiczku-trzepiąc nim)
Zalać dobrem przygotowanym w pkt.1 wszystkie składniki i wymieszać. Sałatka gotowa.
Dla nadania sałatce chrupkości posypałam ją uprażonymi na suchej patelni ziarnami słonecznika i otrębami.