Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8629
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 597
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8629
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 597
Składniki
Sałatę porwać drobniej,pomidory,ogórki lub cukinię,papryki pokroić w większe kawałki.Mozarellę pokroić w małą kostkę,panierować w jajku,obtoczyć w bułce tartej i smażyć chwilę na rozgrzanym oleju.Wszystkie składniki połączyć,polać sosem przygotowanym z oliwy z oliwek i cytryny i wyłożyć kawałkami usmażonej mozarelli.