Przekąski Przepis na:
Przepisów i artykułów: 384 Ocena: 7425
Dodano: 18.02.2021
Odsłon: 947
3-4 os. | 15 min | łatwe | tanie |
Natke pietruszki, szalotke, pomidory, chili i migdaly drobno posiekac. Wszystkie przygotowane skladniki wymieszac i posypac startym chrzanem i parmezanem, dodac oliwe z oliwek i doprawić sokiem z cytryny i sola.
Salsa smakuje ze swiezymi pomidorami, pieczonymi warzywami lub z chlebem, Dobrze komponuje sie równiez z ryba lub miesem albo sluzy jako dip do tortilli i tacos.
Na skróty
Komentarze do przepisu (7)

Maudie 19 lutegoZgłoś do usunięcia
Pyszna i zdrowa:)1 Kto głosował? | Odpowiedz

fafiatko 18 lutegoZgłoś do usunięcia
Smaki na bogato! ja bym dodała do sałaty z fetą albo tunczykiem. Odpowiedzi: 1 ▼1 Kto głosował? | Odpowiedz

Nevermore 18 lutegoZgłoś do usunięcia
Jako "ryboholik" dodałbym do ryby, a chyba ze wszystkim dobrze smakuje. Pycha :) Odpowiedzi: 2 ▼1 Kto głosował? | Odpowiedz

Futka 18 lutegoZgłoś do usunięcia
Pyszna i zdrowa salsa z dużą dawką witaminy C <31 Kto głosował? | Odpowiedz