Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1138
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1157
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13197
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1138
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1157
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13197
Składniki
Sardynki łatwo się czyści, przy odcinaniu łebka, wychodzi zawartość i przy okazji można wyjąć kręgosłup. Ciasto to rozmieszane jajo z mąką i wodą, z solą i czosnkiem, suszonym do smaku.
Przy okazji innej potrawy usmażyłam je na głębszym tłuszczu ale można też zwyczajnie.
Smacznego :)