Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 148
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 43
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 148
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 43
Składniki
Sardynki łatwo się czyści, przy odcinaniu łebka, wychodzi zawartość i przy okazji można wyjąć kręgosłup. Ciasto to rozmieszane jajo z mąką i wodą, z solą i czosnkiem, suszonym do smaku.
Przy okazji innej potrawy usmażyłam je na głębszym tłuszczu ale można też zwyczajnie.
Smacznego :)