Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1267
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 661
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1374
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1267
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 661
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1374
Składniki
Sardynki łatwo się czyści, przy odcinaniu łebka, wychodzi zawartość i przy okazji można wyjąć kręgosłup. Ciasto to rozmieszane jajo z mąką i wodą, z solą i czosnkiem, suszonym do smaku.
Przy okazji innej potrawy usmażyłam je na głębszym tłuszczu ale można też zwyczajnie.
Smacznego :)