Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1653
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1430
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1445
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1577
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1653
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1430
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1445
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1577
Składniki
Plastry schabu obtoczyć w przyprawach (ja użyłam soli, pieprzu, pieprzu ziołowego, ziół prowansalskich, papryki chilli, imbiru, papryki ostrej), włożyć do miski, dodać olej i musztardę, wszystko razem wymieszać. Wstawić do lodówki na ok. 2-3 godziny.
Mięso wyjąć z lodówki, układać na grillu i piec z obu stron. Podawać z dowolnymi dodatkami, np. grillowanymi warzywami.