Do góry

Przekąski Przepis na:

Schab z grilla

Schab z grilla

Autor:

Przepisów i artykułów: 47 Ocena: 374

Dodano:

Odsłon: 1374

palce lizać!

Składniki

3-4 os. 30 min łatwe tanie
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Plastry schabu obtoczyć w przyprawach (ja użyłam soli, pieprzu, pieprzu ziołowego, ziół prowansalskich, papryki chilli, imbiru, papryki ostrej), włożyć do miski, dodać olej i musztardę, wszystko razem wymieszać. Wstawić do lodówki na ok. 2-3 godziny.

  2. Mięso wyjąć z lodówki, układać na grillu i piec z obu stron. Podawać z dowolnymi dodatkami, np. grillowanymi warzywami.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (2)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń