Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonała propozycja na pełnowartościowy obiad.
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3771
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 622
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3814
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 385
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 714
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3771
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 622
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3814
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 385
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 714
Składniki
Tartą bułkę wymieszać na talerzu z parmezanem, dodać przyprawę, sól i pieprz. Do salaterki wbić jaj-ko, roztrzepać widelcem. Plastry sera panierować najpierw w jajku, a następnie w bułce tartej wy-mieszanej z parmezanem. Rozgrzać olej na patelni. Smażyć opa-nierowane kotlety z obu stron na złoty kolor. Podawać od razu, jeszcze gorące, z dodatkiem surówek i ryżu ugotowanego na sypko al- bo usmażonych ziemniaków. Gotowe danie udekorować natką pietruszki.