Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3949
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 415356
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2537
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3949
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 415356
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2537
Składniki
Cebulę posiekać w drobną kostkę i usmażyć na złoto na oliwie , dodać czosnek (przeciśnięty przez praskę ) starte na grubych oczkach tofu, sos sojowy,pastę paprykową - doprawić i smażyć jeszcze ok. 5 min często mieszając ( duży ogień). Masę wystudzić.
Do ostudzonej masy dodać pomidory i natkę ( drobno posiekane ) i wymieszać z majonezem - pasta do nadziewania gotowa
Plastry sera zółtego zrolować z porcją farszu, posypać papryką w proszku.
Wsród moich znajomych pojawili się ostatnio wegetarianie , podobno kulinarnie - daję temu radę :)