Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
tofu jednak może być dobre :)
Proste, szybkie danie, zarowno na obiad, jak i na kolacje. nabiera wyjatkoweg...
Odsłon: 1309
Bardzo smaczna wieprzowa mielonka tyrolska zrobiona z łopatki wieprzowej, pro...
Odsłon: 215
Słodka pascha z dużą ilością bakalii i syropem różanym. Tradycyjny wielkanocn...
Odsłon: 152
Bardzo smaczna wieprzowa mielonka tyrolska zrobiona z łopatki wieprzowej, pro...
Odsłon: 215
Słodka pascha z dużą ilością bakalii i syropem różanym. Tradycyjny wielkanocn...
Odsłon: 152
Składniki
Cebulę posiekać w drobną kostkę i usmażyć na złoto na oliwie , dodać czosnek (przeciśnięty przez praskę ) starte na grubych oczkach tofu, sos sojowy,pastę paprykową - doprawić i smażyć jeszcze ok. 5 min często mieszając ( duży ogień). Masę wystudzić.
Do ostudzonej masy dodać pomidory i natkę ( drobno posiekane ) i wymieszać z majonezem - pasta do nadziewania gotowa
Plastry sera zółtego zrolować z porcją farszu, posypać papryką w proszku.
Wsród moich znajomych pojawili się ostatnio wegetarianie , podobno kulinarnie - daję temu radę :)
Przepisy Przekąski
Przekąski
Jajka „kogutki”
Przekąski
Jajka galaretki
Przekąski
Jajka w cieście francuskim
Przekąski
Różowe jajka
Jajka „kogutki”
Jajka „kogutki” to świetny pomysł na przystawkę na wielkanocny stół. Ta przek...
Odsłon: 3375
Jajka galaretki
Jajka galaretki to nietypowa i niezwykle efektowna forma podania klasycznej,...
Odsłon: 5402