Przekąski Przepis na:
Przepisów i artykułów: 241 Ocena: 7833
Dodano: 16.11.2010
Odsłon: 31464
5-6 os. | 60 min | średnie | przystępne |
Cebulę posiekać w drobną kostkę i usmażyć na złoto na oliwie , dodać czosnek (przeciśnięty przez praskę ) starte na grubych oczkach tofu, sos sojowy,pastę paprykową - doprawić i smażyć jeszcze ok. 5 min często mieszając ( duży ogień). Masę wystudzić.
Do ostudzonej masy dodać pomidory i natkę ( drobno posiekane ) i wymieszać z majonezem - pasta do nadziewania gotowa
Plastry sera zółtego zrolować z porcją farszu, posypać papryką w proszku.
Wsród moich znajomych pojawili się ostatnio wegetarianie , podobno kulinarnie - daję temu radę :)
Na skróty
Komentarze do przepisu (6)

keja 31 października 2014Zgłoś do usunięcia
Pysznie :)0 Kto głosował? | Odpowiedz

ariya 30 października 2014Zgłoś do usunięcia
Użyłam sera królewskiego od Sierpca i wyszło pyszne :) Super na przekąskę np zamiast koreczków0 Kto głosował? | Odpowiedz

ik-a 03 września 2012Zgłoś do usunięcia
Świetne, już to kiedyś robiłam wg Twojego przepisu. Dobrze, że przepis pojawił się w polecanych, przypomniałam sobie jak było smacznie:-)1 Kto głosował? | Odpowiedz

Konto usunięte 17 lutego 2011Zgłoś do usunięcia
Ale ladnie to zrobilas!Na pewno pyszne!
Daje do ulubionych
0 Kto głosował? | Odpowiedz

ines 31 grudnia 2010Zgłoś do usunięcia
zdecydowanie do ulubionych!!!nie jem mięsa i muszę Ci powiedzieć że "dajesz radę" to mało powiedziane :)
0 Kto głosował? | Odpowiedz

Attaga08 26 grudnia 2010Zgłoś do usunięcia
Mmmmmm to musi być pyszniutkie ląduje do ulubion0 Kto głosował? | Odpowiedz