Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 18969
Kotlety ziemniaczane to oryginalny dodatek do dań mięsnych i rybnych. Z powod...
Odsłon: 19676
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 18969
Kotlety ziemniaczane to oryginalny dodatek do dań mięsnych i rybnych. Z powod...
Odsłon: 19676
Składniki
Cebulę posiekać w drobną kostkę i usmażyć na złoto na oliwie , dodać czosnek (przeciśnięty przez praskę ) starte na grubych oczkach tofu, sos sojowy,pastę paprykową - doprawić i smażyć jeszcze ok. 5 min często mieszając ( duży ogień). Masę wystudzić.
Do ostudzonej masy dodać pomidory i natkę ( drobno posiekane ) i wymieszać z majonezem - pasta do nadziewania gotowa
Plastry sera zółtego zrolować z porcją farszu, posypać papryką w proszku.
Wsród moich znajomych pojawili się ostatnio wegetarianie , podobno kulinarnie - daję temu radę :)