Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W Wielkanoc wszystko smakuje inaczej,bardziej odświętnie,którego smaku nie da się odtworzyć w ciągu całego roku.To jest magia świąt na które czekamy cały rok. W święta wielkanocne najczęściej przygotowujemy barszcz biały z chrzanem,kiełbasą i jajkami, pasztet z żurawiną,mazurki,baby i jajka które podaje inaczej jak zwykle,które królują na naszych stołach. Nie ma przesady w stwierdzeniu możemy je łączyć prawie ze wszystkimi dodatkami, mięsem, rybami,warzywami, owocami,serami. W wyniku połączenia składników powstała pyszna rolada jajeczna, która ozdobi wielkanocny stół, będzie pyszną jedną z mniej kalorycznych przystawek na świątecznym stole. Połączenie jajek,warzyw i sera okazało się strzałem w dziesiątkę. Rolada wyszła delikatna, lekka, kolorowa i pyszna w smaku. Dla mnie genialne połączenie, które serdecznie Wam polecam.
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3556
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 1534
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1077
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 199
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3556
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 1534
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1077
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 199
Składniki
Żelatynę rozpuszczamy w małej ilości zimnej wody. Wszystkie składniki twaróg,ser pleśniowy,masło i śmietanę wkładamy do malaksera,miksujemy aż masa będzie jednolita. Przekładamy do miski, dodajemy rozpuszczoną żelatynę. Warzywa kroimy w drobną kostkę,dodajemy groszek,mini marchewki,czosnek pokrojony dokładnie mieszamy. Do masy serowej dodajemy warzywa staranie mieszamy.Podłużną formę wykładamy folią spożywczą, na dno wykładamy cześć serowej masy,na niej położyć ugotowane na twardo jajka,przykryć pozostałą masą wyrównać.Schłodzić w lodówce.