Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta smaczna przystawka. Szybko można przygotować, a w plasterki sera można zawijać inne dodatki, np. rzodkiewkę, tuńczyka paprykę.
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 3003
Coś dla miłośników łososia i coś dla tych, którzy nawet za nim nie przepadają...
Odsłon: 260
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 3003
Coś dla miłośników łososia i coś dla tych, którzy nawet za nim nie przepadają...
Odsłon: 260
Składniki
Ser pokroiłem w plasterki, niezbyt cienkie. Ogórki, pomidory, szynkę pokroiłem w kostkę. Majonez , jogurt i sok z cytryny wymieszałem, doprawiłem solą i pieprzem. Szczypiorek opłukałem, połowę posiekałem, który następnie wraz z ogórkami, pomidorami i szynką dodałem do sosu. Wszystkie składniki wymieszałem. Na plastry sera kładłem po łyżce nadzienia, zwinąłem i zawiązałem szczypiorkiem.