Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najsmaczniejsze i bardzo łatwe w przygotowaniu.
Miałam całą flądrę, więc musiałam ją wyfiletować. Filety posiekałam w kostkę mniej więcej 1na 1 cm.
Do ryby dodałam startą na drobnym oczku cebulę i czosnek, jajo, bułkę tartą, natkę, sól i pieprz. Masę wyrobiłam i odstawiłam na pół godziny do stężenia w lodówce.
Uformowałam kotlety obtoczyłam dodatkowo w bułce tartej i usmażyłam na rumiano.
Podałam w bule, z pieczonymi ziemniakami i jarmużem w śmietanie.
Smacznego:)
Kotlety siekane to idealne rozwiązanie dla tych, którym znudził się tradycyjn...
Odsłon: 6596
Wczoraj mąż nałapał świeżych małych rybek tak więc dziś postanowiłam zrobić k...
Odsłon: 3881
Bardzo proste, szybkie i smaczne danie z grilla - steki (kotlety) z mielonej...
Odsłon: 66
Krokiety z kapustą i pieczarkami, uwielbiane przez wielu smakoszy.
Odsłon: 263
Nie jestem mistrzem wypieków ale zalać i mieszać galaretki to raczej potrafię...
Odsłon: 6154
Bardzo proste, szybkie i smaczne danie z grilla - steki (kotlety) z mielonej...
Odsłon: 66
Krokiety z kapustą i pieczarkami, uwielbiane przez wielu smakoszy.
Odsłon: 263
Nie jestem mistrzem wypieków ale zalać i mieszać galaretki to raczej potrafię...
Odsłon: 6154
Składniki
Miałam całą flądrę, więc musiałam ją wyfiletować. Filety posiekałam w kostkę mniej więcej 1na 1 cm.
Do ryby dodałam startą na drobnym oczku cebulę i czosnek, jajo, bułkę tartą, natkę, sól i pieprz. Masę wyrobiłam i odstawiłam na pół godziny do stężenia w lodówce. Uformowałam kotlety obtoczyłam dodatkowo w bułce tartej i usmażyłam na rumiano.
Podałam w bule, z pieczonymi ziemniakami i jarmużem w śmietanie.
Smacznego:)
Przepisy Przekąski
Przekąski
Wieprzowina nadziewana wątróbka.
Przekąski
Carpaccio z buraka
Przekąski
Bób prażony
Przekąski
Chleb do odrywania
Wieprzowina nadziewana wątróbka.
Polecam bardzo smaczną pieczeń wieprzową nadzianą wątróbką drobiową. Taka wie...
Odsłon: 32
Carpaccio z buraka
Pyszne, słodkie pieczone buraki, ostra, orzechowa rukola i chrupiące orzechy,...
Odsłon: 133