Do góry

Przekąski Przepis na:

Siekane kotlety rybne

Siekane kotlety rybne

Autor:

Przepisów i artykułów: 713 Ocena: 14684

Dodano:

Odsłon: 357

Najsmaczniejsze i bardzo łatwe w przygotowaniu.

Składniki

1-2 os. 15 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Siekane kotlety rybne

Przygotowanie

  1. Miałam całą flądrę, więc musiałam ją wyfiletować. Filety posiekałam w kostkę mniej więcej 1na 1 cm.

  2. Do ryby dodałam startą na drobnym oczku cebulę i czosnek, jajo, bułkę tartą, natkę, sól i pieprz. Masę wyrobiłam i odstawiłam na pół godziny do stężenia w lodówce.
    Uformowałam kotlety obtoczyłam dodatkowo w bułce tartej i usmażyłam na rumiano.

  3. Podałam w bule, z pieczonymi ziemniakami i jarmużem w śmietanie.

  4. Smacznego:)

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (14)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

ErJot 14 listopada Pyszny przepis:) Ten "ala burger" wygląda mega apetycznie:) Odpowiedzi: 1 ▼

1 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

Nevermore 29 października Jestem jeszcze przed śniadaniem, więc biorę ;) PYSZNOŚCI :) Trzecią fotę zjadłbym nawet przez monitor hihi. Odpowiedzi: 7 ▼

1 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń