Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najsmaczniejsze i bardzo łatwe w przygotowaniu.
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7482
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2426
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7482
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2426
Składniki
Miałam całą flądrę, więc musiałam ją wyfiletować. Filety posiekałam w kostkę mniej więcej 1na 1 cm.
Do ryby dodałam startą na drobnym oczku cebulę i czosnek, jajo, bułkę tartą, natkę, sól i pieprz. Masę wyrobiłam i odstawiłam na pół godziny do stężenia w lodówce. Uformowałam kotlety obtoczyłam dodatkowo w bułce tartej i usmażyłam na rumiano.
Podałam w bule, z pieczonymi ziemniakami i jarmużem w śmietanie.
Smacznego:)