Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najsmaczniejsze i bardzo łatwe w przygotowaniu.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13507
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1544
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 14902
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6127
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13507
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1544
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 14902
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6127
Składniki
Miałam całą flądrę, więc musiałam ją wyfiletować. Filety posiekałam w kostkę mniej więcej 1na 1 cm.
Do ryby dodałam startą na drobnym oczku cebulę i czosnek, jajo, bułkę tartą, natkę, sól i pieprz. Masę wyrobiłam i odstawiłam na pół godziny do stężenia w lodówce. Uformowałam kotlety obtoczyłam dodatkowo w bułce tartej i usmażyłam na rumiano.
Podałam w bule, z pieczonymi ziemniakami i jarmużem w śmietanie.
Smacznego:)