Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wszyscy po obiedzie byli w siódmym niebie (podobno).
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 55
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 162
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2829
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 4200
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 55
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 162
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2829
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 4200
Składniki
Skrzydełka przyprawić i skropić oliwą i cytryną. Odstawić do lodówki na 30 min.
W żaroodpornym naczyniu poukładać mięso i piec pod przykryciem do 60 min.
Mięso ma całkowicie inny smak niż w rękawie do pieczenia-polecam.