Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
super przekąska
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11962
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16487
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5302
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11962
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16487
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5302
Składniki
skrzydełka vegetujemy odstawiamy na 2 godziny owijamy paskami boczku,można dodać do środka suszoną śliwkę smażymy na patelni do miękkości pod przykryciem,jeśli się wygotuje wytworzony sos trzeba podlać.boczek na skrzydełkach powinien być chrupiący