Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dlaczego śląski? Bo zamiast zwykłej parówki użyliśmy kiełbasy śląskiej. Wspaniale komponuje się z ketchupem wymieszanym z kapustą kiszoną.
Serdecznie witam i zapraszam na przepyszną młodą kapustę z klopsikami, którą...
Odsłon: 349
Smaczny i szybki deser z trzech składników.
Odsłon: 195
Serdecznie witam i zapraszam na przepyszną młodą kapustę z klopsikami, którą...
Odsłon: 349
Smaczny i szybki deser z trzech składników.
Odsłon: 195
Składniki
Kiełbasę nacinamy na krzyż i grillujemy z dwóch stron. Kapustę siekamy, odciskamy z nadmiaru soku i mieszamy z ketchupem. Bagietki wydrążamy, wlewamy sos, wkładamy usmażone kiełbasy. Całość przekładamy na grilla, by podpiec pieczywo na chrupko.