Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo ciekawy pomysł na śledzika, alternatywa od nudnych wersji z cebulą i olejem, zawsze wszystkim smakuje
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 156
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1250
O szakszuce nie pisałam jeszcze na blogu, ale z prawie ostatnich pomidorów pr...
Odsłon: 226
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 156
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1250
O szakszuce nie pisałam jeszcze na blogu, ale z prawie ostatnich pomidorów pr...
Odsłon: 226
Składniki
Filety wymoczyć 2-4 godziny, pokroić w dzwonki, ułożyć warstwę na półmisku, doprawić pieprzem
grzyby marynowane i połowę cebuli pokroić w kostkę, ułożyć warstwowo na śledziu, następnie warstwa groszku
przykryć składniki warstwą majonezu
ogórki skroić w kostkę, wyłożyć na majonezie, następnie połowę cebuli pokroić w piórka, ułożyć warstwę
ugotować jajka, posiekać w kostkę, wymieszać z sosem: 1/3 majonezu, 1/3 musztardy, 1/3 koncentratu, ułożyć warstwę, Smacznego!