Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Śledzik na przekąskę jest najlepszy.
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 983
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13581
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 983
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13581
Składniki
Wykonanie: Majonez wymieszać ze śmietaną, musztardą, posiekaną cebulą, szczypiorkiem, czosnkiem i przyprawami do smaku. Śledzie pokroić dowolnie, połączyć z przygotowanym sosem lub układać warstwowo w salaterce. Następnie schłodzić w lodówce i podawać z pieczywem.