Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Śledzik na przekąskę jest najlepszy.
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2667
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 1113
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2667
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 1113
Składniki
Wykonanie: Majonez wymieszać ze śmietaną, musztardą, posiekaną cebulą, szczypiorkiem, czosnkiem i przyprawami do smaku. Śledzie pokroić dowolnie, połączyć z przygotowanym sosem lub układać warstwowo w salaterce. Następnie schłodzić w lodówce i podawać z pieczywem.