Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Śledzik na przekąskę jest najlepszy.
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2189
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 947
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 23104
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2189
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 947
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 23104
Składniki
Wykonanie: Majonez wymieszać ze śmietaną, musztardą, posiekaną cebulą, szczypiorkiem, czosnkiem i przyprawami do smaku. Śledzie pokroić dowolnie, połączyć z przygotowanym sosem lub układać warstwowo w salaterce. Następnie schłodzić w lodówce i podawać z pieczywem.