Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kotlety ziemniaczane to oryginalny dodatek do dań mięsnych i rybnych. Z powod...
Odsłon: 18716
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6860
Kotlety ziemniaczane to oryginalny dodatek do dań mięsnych i rybnych. Z powod...
Odsłon: 18716
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6860
Składniki
Śledzie pokroić na kawałki ok 2 cm i namoczyć w mleku. Ogórki, jajka i cebule pokroić w drobną kostkę, posiekać szczypiorek i koperek.
Majonez wymieszać ze śmietaną, do sosu dodać wszystkie pokrojone składniki, kapary oraz śledzie i razem wymieszać. Doprawić świeżo zmielonym pieprzem. Wstawić na pół godziny do lodówki.