Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 67294
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 1807
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 67294
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 1807
Składniki
Śledzie pokroić na kawałki ok 2 cm i namoczyć w mleku. Ogórki, jajka i cebule pokroić w drobną kostkę, posiekać szczypiorek i koperek.
Majonez wymieszać ze śmietaną, do sosu dodać wszystkie pokrojone składniki, kapary oraz śledzie i razem wymieszać. Doprawić świeżo zmielonym pieprzem. Wstawić na pół godziny do lodówki.