Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czy tiramisu nada się na piknikową przekąskę? Dość trudno jest pokroić je i p...
Odsłon: 2477
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 78
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 164
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 738
Czy tiramisu nada się na piknikową przekąskę? Dość trudno jest pokroić je i p...
Odsłon: 2477
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 78
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 164
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 738
Składniki
Śledzie pokroić na kawałki ok 2 cm i namoczyć w mleku. Ogórki, jajka i cebule pokroić w drobną kostkę, posiekać szczypiorek i koperek.
Majonez wymieszać ze śmietaną, do sosu dodać wszystkie pokrojone składniki, kapary oraz śledzie i razem wymieszać. Doprawić świeżo zmielonym pieprzem. Wstawić na pół godziny do lodówki.