Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 5931
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154779
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1026
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 451
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 5931
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154779
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1026
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 451
Składniki
Filety umyć, zalać wodą i moczyć przez 1-2 godziny, potem pokroić na małe (2-3 cm) kawałki, Cebulę pokroić w półplasterki. W wyparzonym słoiku układać warstwami cebulę i śledzie, włożyć listek laurowy, kilka ziaren pieprzu i ziela angielskiego oraz 2-3 goździki, pół plasterka cytryny, razem ze skórką. Po wierzchu posypać ziołami i zalać olejem, odstawić do lodówki w zakręconym słoju
Gotowe już na drugi dzień a najlepsze na trzeci. Smacznego :)