Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 25901
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 3134
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1403
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 25901
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 3134
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1403
Składniki
Filety umyć, zalać wodą i moczyć przez 1-2 godziny, potem pokroić na małe (2-3 cm) kawałki, Cebulę pokroić w półplasterki. W wyparzonym słoiku układać warstwami cebulę i śledzie, włożyć listek laurowy, kilka ziaren pieprzu i ziela angielskiego oraz 2-3 goździki, pół plasterka cytryny, razem ze skórką. Po wierzchu posypać ziołami i zalać olejem, odstawić do lodówki w zakręconym słoju
Gotowe już na drugi dzień a najlepsze na trzeci. Smacznego :)