Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczne, aromatyczne, smak niezapomniany, nadające się na każdą okazję, bardzo szybko znikają.
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3118
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 145
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Muszą postać w lodówce 2-3...
Odsłon: 60
Prościutki, szybki malinowy sernik na zimno przygotowałam z myślą o majówce i...
Odsłon: 73
Bardzo proste w przygotowaniu śledzie, przy czym są pyszne. Po tygodniu w lod...
Odsłon: 69
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3118
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 145
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Muszą postać w lodówce 2-3...
Odsłon: 60
Prościutki, szybki malinowy sernik na zimno przygotowałam z myślą o majówce i...
Odsłon: 73
Bardzo proste w przygotowaniu śledzie, przy czym są pyszne. Po tygodniu w lod...
Odsłon: 69
Składniki
Śledzie moczymy w wodzie z dodatkiem octu lub mleku w/g uznania słonności.
Cebulę kroimy w talarki i zmiękczamy cukrem, następnie odciskamy sok i dodajemy do wymoczonych i pokrojonych w odpowiednie kawałki śledzi. Papryczkę chili kroimy w zdłuż i wyciągamy nasienie, a następnie pokrojoną w talarki, dodajemy do śledzi. Dodajemy wszystkie przyprawy, musztardę, zalewamy olejem i odstawiamy do lodowki do przegryzienia i nabrania aromatu na minimum 4 dni.