Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczne, aromatyczne, smak niezapomniany, nadające się na każdą okazję, bardzo szybko znikają.
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1614
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 673
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1614
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 673
Składniki
Śledzie moczymy w wodzie z dodatkiem octu lub mleku w/g uznania słonności.
Cebulę kroimy w talarki i zmiękczamy cukrem, następnie odciskamy sok i dodajemy do wymoczonych i pokrojonych w odpowiednie kawałki śledzi. Papryczkę chili kroimy w zdłuż i wyciągamy nasienie, a następnie pokrojoną w talarki, dodajemy do śledzi. Dodajemy wszystkie przyprawy, musztardę, zalewamy olejem i odstawiamy do lodowki do przegryzienia i nabrania aromatu na minimum 4 dni.