Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 578
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 194
Polecam.
Odsłon: 916
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 234
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 578
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 194
Polecam.
Odsłon: 916
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 234
Składniki
1. śledzie wymoczyć, tak jak lubimy, pokroić, 2. zagotować 1 szkl wody z 1 szkl octu, pokrojona w krążki cebulą, zielem angielskim, pieprzem i cukrem, wystudzić, 3. w pojemniku ułożyć śledzie, pokropić lekko olejem, wymieszać z marynowanymi warzywami, zalać wodą z octem (zalewa musi być całkiem zimna), można też wykorzystać część zalewy z marynowanych warzyw, 4. odstawić do lodówki co najmniej na 1 dzień, smacznego