Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniały smak, aromatyczne, a przy tym proste w wykonaniu i oczywiście idealne na świąteczny stół.
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 158
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 58
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 86
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 158
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 58
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 86
Składniki
Śledzie namoczyć na ok.1 godzinę. Pokroić na małe kawałki.
Cebulę pokroić w kostkę i zaparzyć we wrzątku.
Przyprawę korzenną, cebulkę i pietruszkę wymieszać z olejem. Można również w tym momencie dodać rodzynki i przecier pomidorowy.
Śledzie wymieszać z olejem korzennym, ułożyć w słoiku i odstawić na kilka dni w chłodne miejsce, żeby się przegryzły i nabrały smaku . SMACZNEGO!.