Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lubię czasami wprowadzać nowości i łamać stereotypy w kuchni. Jednym z nich j...
Odsłon: 800
Aromatyczna, delikatna pasta z ciecierzycy z dodatkiem papryki na kanapki.
Odsłon: 161
Lubię czasami wprowadzać nowości i łamać stereotypy w kuchni. Jednym z nich j...
Odsłon: 800
Aromatyczna, delikatna pasta z ciecierzycy z dodatkiem papryki na kanapki.
Odsłon: 161
Składniki
Filety śledziowe pokroić na małe kawałki. W rondelku rozgrzać olej. Cebulę pokroić w piórka. Dusić cebulę aż zmięknie dodać soli do smaku.
Do cebuli dodać ketchup,musztardę,cukier,sól,pieprz i papryki. Chwilę mieszać i odstawić do ostygnięcia.
Ogórki konserwowe pokroić w kostkę. Dodać do sosu razem z pokrojonymi śledziami. Przełożyć do słoika i schłodzić w lodówce przez kilka godzin.